Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Motie & amendementen schrijfles

september 9 @ 6:00 pm - 8:00 pm

PINK! is als een jongeren politieke partij een soort kweekvijver. Je leert er vanalles over de politiek. Zo ook dat Politiek veel meer is dan actievoeren en debatteren voor je idealen. Uiteindelijk wil je dat je idealen ook omgezet worden in concreet beleid. In de bestuursorganen zoals gemeentes en de Tweede Kamer gebeurt dit met name door moties en amendementen. Als je politieke ambities hebt is het uitermate handig als je kennis en ervaring hebt met het schrijven van moties en amendementen.
Moties en amendementen kun je ook indienen voor PINK!’s eigen politieke programma, waarmee jij zelf PINK’s meningen kan helpen bepalen. Moties en amendementen kunnen tot 3 dagen voor het komende congres worden ingediend.
Om deze reden organiseert de Denktank een kleine cursus over het schrijven van moties en amendementen, gegeven door onze eigen Suzanne Onderdelinden. Lijkt je het leuk/interessant/leerzaam? Meld je dan aan! Hopelijk tot dan!
*Gezien de recente aanscherpingen van corona-maatregelen zal deze bijeenkomst ONLINE plaatsvinden. Binnenkort volgt een update over welk online medium hiervoor gebruikt zal worden!*
Aanmelden kan via Communicatie@pinkpolitiek.nl of via het facebookevent op de PINK!politiek pagina

Gegevens

Datum:
september 9
Tijd:
6:00 pm - 8:00 pm
Evenement Categorieën:
, , , ,