Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landelijke vegan BBQ – IS VOL!

augustus 29, 2021 @ 4:00 pm - 9:00 pm

* Met ruim 80 enthousiastelingen hebben het maximum aantal aanmeldingen gehaald! Wij hebben er enorm veel zin in. En wil je nu in de toekomst dit soort evenementen niet missen? Houd onze Socials en de site in de gate om op de hoogte te blijven *

 

De teleurstelling door het afgelasten van Kaderkamp is nog niet helemaal verdwenen maar wij hebben natuurlijk niet stil gezeten. Ondanks Corona en alle maatregelen hebben we toch een mooie manier gevonden om elkaar te ontmoeten, met elkaar te borrelen en een hapje te eten; een vegan BBQ op een prachtige locatie in hartje Utrecht!

We pakken groots uit en hebben uiteindelijk SOIA Utrecht uitgekozen als locatie, ook wel het leukste stadsstrand van Nederland genoemd. Hier kunnen jullie niet alleen genieten van een drankje maar is er tevens een uitgebreid en volledig vegan BBQ dinerbuffet. En mooi meegenomen: PINK! betaalt! Zin om iemand mee te nemen? Ook dat is mogelijk! Elk aanwezig PINK! lid mag een +1 meenemen.

Voor het eten geldt dat het een ‘all you can eat’ concept is en voor de drankjes hebben we een budget gereserveerd. Hierdoor kunnen we allemaal in ieder geval 4 drankjes bestellen (tapbier, wijn of frisdrank/water). Alle extra drankjes kunnen achteraf afgerekend worden.

 

Meer over de toffe locatie kun je vinden op: https://www.soia.nl
We gaan er natuurlijk vanuit dat het weer fantastisch is op deze mooie zondagmiddag. Mocht het tóch iets minder zijn dan is het mogelijk om op het overdekte terras te zitten.

Datum 29-08-2021
Aanvangstijd: 16:00 uur
Goed bereikbaar met het OV
Kun je het financieel eigenlijk niet opbrengen om af te reizen naar Utrecht? Je kunt een reiskostenvergoeding aanvragen.

 

Hieronder het aanmeldformulier: [gesloten]

Voor vragen of opmerkingen kun je een mail sturen naar vorming@pinkpolitiek.nl of bellen/whatsappen naar 06-14439123

Gegevens

Datum:
augustus 29, 2021
Tijd:
4:00 pm - 9:00 pm
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Landelijk

Locatie

SOIA Utrecht
Kanaalweg 199
Utrecht, Utrecht 3533 HL
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Vacant

Vacant

Bestuurslid pers en promo | Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site en is verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Heb je interesse om bestuurslid pers en promo te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid politiek | Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid acties | Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Esther (zij/haar)

Esther (zij/haar)

Secretaris | Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Ik ben Esther, ik ben 25 en woon samen met mijn partner en onze derpy chihuahua in Helpman (Groningen). Thuis hebben wij bijna 100 planten en staat het hele balkon vol met bakken met bijenbloempjes en kruiden. Op het moment ben ik bezig met een master geschiedenis, en vanaf september ga ik daar ook een master digital humanities bij doen. Ik hou me daarbinnen vooral bezig met de (on)duurzaamheid van digitale ontwikkelingen. Verder werk ik als barista en brand ik lekkere koffie. Mijn lievelingskleur is geel en ik hou van rode wijn. Ik heb veel zin in dit avontuur bij PINK! en ik hoop op deze manier iets bij te kunnen dragen aan een wereld waar we veel minder destructief omgaan met de planeet en de mens niet meer als oppermachtig zien tegenover andere levende wezens.

Joel (hij//die)

Joel (hij//die)

(Co-)Voorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur en creëert een goede groepsdynamiek
Penningmeester | Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Hi! Ik ben Joel, 29 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miroya deel ik de voorzittersfunctie om zo een frisse en bonte toevoeging aan onze afdeling te geven! Wat mij zo ontzettend fascineert is de dierenwereld. Als mens lijken we het allemaal beter te weten terwijl wij zó veel van allerlei diersoorten kunnen leren. De aarde kent autorijdende orang-oetans en schildernde dolfijnen en toch gaan we ze behandelen als objecten zonder enkele waarde. Zijn we echt slimmer dan de rest? Een ding is zeker: Als mens maken we ons vaak het meest druk over een heleboel onbelangrijke en onatuurlijke zaken. En juist daarom wil ik me inzetten om bepaalde dingen weer ongedaan te maken waar mijn passie ligt: De modewereld en lhbti*-gerelateerde zaken.

Vacant

Vacant

Juniorvoorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur van Noord Nederland en creëert een goede groepsdynamiek

Heb je interesse om juniorvoorzitter te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken (onder functieomschrijvingen afdelingsbestuur – voorzitter). Juniorvoorzitters lopen in eerste instatie mee met het gehele afdelingsbestuur. Daardoor krijg je een breder inzicht op de verschillende taken en een gevoel voor de groepsdynamiek in het desbetreffende afdelingsbestuur. Je hoeft minder tijd te investeren dan de voorzitter. 

Bestuurslid X (X/X)

Bestuurslid X (X/X)

Bestuursfunctie | Omschrijving van de bestuursfunctie

Persoonlijke tekst 

–Dit kun je verwijderen nadat je het gelezen hebt! —

// Hoe werkt de popup? Volg de 3 stappen:

// 1. vergeet niet een naam voor de selector toe te voegen-> pop-up instellingen (tandwiel rechts beneden) -> geavanceerd -> advanced tab -> open by selector (vergeet de punt  voor de selector niet!)
Voorbeeld: .popupvoorzitter

// 2. activeer de selector op de “over mij” button op je template / afdelingspagina
-> op “over mij” klikken -> inhoud -> tekstbewerker -> “tekst” tab (staat naast “visueel”) -> de speciefke naam van de selector  naast “a class” tussen de haakjes zonder punt aanpassen.
Voorbeeld: […] a class=”popupvoorzitter”  […]

//3. Sla het direct op als template en geef de template een naam.