Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kaderkamp

augustus 5 - augustus 9

€150

Heb jij zin in een weekje in de zomerzon met gelijkgestemden? Wil jij graag de fijne kneepjes van het vak leren van politici en andere experts? Zou je gewoon graag vijf dagen lang lol willen maken? Dan heb jij geluk, want 5 augustus begint het allereerste PINK!-kaderkamp!

Tijdens dit kamp wacht je een mooie mix van waardevolle workshops, vrolijk vertier en plantaardige prakjes. Daarnaast is dit een uitstekende gelegenheid om andere leden van PINK! te leren kennen. We komen aan op maandagmiddag 5 augustus en keren vrijdag de 9e huiswaarts.

Leden die niet willen deelnemen aan alle trainingen zijn ook welkom, en kunnen deelnemen aan afzonderlijke trainingen voor zover ze willen.

De workshops die op dit kamp gaan plaatsvinden zullen de komende weken op deze pagina bekend worden gemaakt.

Wanneer: 5 t/m 9 augustus
Waar: op een prachtige locatie lekker centraal in Nederland *
Kosten: 150 euro
Inschrijven via: https://forms.gle/4UaoPDXiBy8YX1K79

Let op: VOL=VOL

* Het kamp vindt op een centrale plaats in Nederland plaats. De precieze locatie wordt om veiligheidsredenen niet publiekelijk bekend gemaakt. Deelnemers krijgen na hun inschrijving een mail met daarin een indicatie van hoeveel ze kwijt zullen zijn aan hun treinreis, zodat ze weten of het voordeliger voor ze is om een kortingskaart te kopen. Daarnaast staat de locatie in het programmaboekje dat deelnemers in de week voor het kamp zullen ontvangen

Gegevens

Begin:
augustus 5
Einde:
augustus 9
Kosten:
€150
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisatoren

Katalin Clarijs
Michelle van der Geest