Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kaderkamp

augustus 1 @ 16:00 - augustus 4 @ 11:00

De zomer staat om de hoek, en daarmee komt ook het Kaderkamp van dit jaar in zicht! Het Kaderkamp is een weekend waarin we naar een huisje gaan, trainingen krijgen, samen koken en eten, natuurwandelingen maken en vooral veel plezier hebben samen. 

 

Dit jaar zal het Kaderkamp van 1-4 augustus plaatsvinden in de buurt van Hardenberg, Overijssel. De locatie is bereikbaar met een bus vanaf het station van Hardenberg, en is geheel rolstoeltoegankelijk. Voor het hele weekend betaal je €100, maar voor degenen die niet het hele weekend aanwezig kunnen zijn is het ook mogelijk om alleen zaterdag en zondag te komen voor €50. Als je dit niet kunt betalen, maar wel graag mee zou willen, dan kun je een berichtje sturen naar secretaris@pinkpolitiek.nl en dan zorgen wij ervoor dat je toch mee kan komen! 

Dit jaar zullen we ook leden die nog niet eerder mee geweest zijn op een Kaderkamp voorrang geven in het geval dat alle plekken volgeboekt zijn. Zo kunnen meer PINK!’ers elkaar leren kennen en ervaren hoe leuk een Kaderkamp is! 

Meld je aan via dit formulier, en hopelijk tot in augustus! 

Gegevens

Begin:
augustus 1 @ 16:00
Einde:
augustus 4 @ 11:00
Site:
https://www.pinkpolitiek.nl/kaderkamp-2024/

Organisator

Kaderkampcommissie

Locatie

Familiepark de Vechtvallei
Rheezerweg 76
Diffelen, Overijssel 7795 DA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie