Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jongeren & De Noord-Hollandse Energietransitie

juni 9, 2021 @ 7:30 pm - 9:00 pm

Op 1 juli wordt de Regionale Energiestrategie 1.0 vastgesteld voor Noord-Holland. Hierin wordt vastgelegd welke energiedoelstellingen Noord-Holland wil halen en hoe we dat willen gaan doen. Dit brengt spannende keuzes met zich mee, zoals de vraag ‘Welke energiebronnen gaan we gebruiken?’ en ‘Waar gaan we dit doen?’.
Die keuzes hebben natuurlijk gevolgen voor ons als volgende generatie. Daarom willen we in gesprek gaan over wat deze RES voor ons betekent en hoe jongeren, in de toekomst, beter bij dit soort onderwerpen betrokken kunnen worden.
Dit doen we met alle belangrijke betrokken partijen. Zo zal het onderwerp ingeleid worden door vertegenwoordigers van de belangrijke energiemaatschappij Vattenfall en gedeputeerde Edward Stigter. Daarna gaan we in groepjes in gesprek over het onderwerp waarbij politici aanwezig zullen zijn als toehoorders. Het doel is om aan het einde van de avond concrete ideeën en plannen te hebben waar we verder mee aan de slag kunnen.
De bijeenkomst wordt georganiseerd op initiatief van de PvdA Noord-Holland door de politieke jongerenorganisaties CDJA, DWARS, Jonge Democraten, JovD, Jonge Socialisten en PINK! en de organisatie Jong RES. Het evenement vindt online plaats op 9 juni om 19:30.
Je kan je aanmelden via de volgende

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfik5zFMwxYNpUsjWzcGfQqJeZrgUdRZem6ApK7I8EG45Zscw/viewform?fbclid=IwAR0PlBvPYV_l5iT49I6D7yDs1jP5I0X3ckQCAhaS9X4blViSsUMzVsRXTFY

Gegevens

Datum:
juni 9, 2021
Tijd:
7:30 pm - 9:00 pm
Vacant

Vacant

Bestuurslid pers en promo | Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site en is verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Heb je interesse om bestuurslid pers en promo te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid politiek | Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid acties | Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Esther (zij/haar)

Esther (zij/haar)

Secretaris | Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Ik ben Esther, ik ben 25 en woon samen met mijn partner en onze derpy chihuahua in Helpman (Groningen). Thuis hebben wij bijna 100 planten en staat het hele balkon vol met bakken met bijenbloempjes en kruiden. Op het moment ben ik bezig met een master geschiedenis, en vanaf september ga ik daar ook een master digital humanities bij doen. Ik hou me daarbinnen vooral bezig met de (on)duurzaamheid van digitale ontwikkelingen. Verder werk ik als barista en brand ik lekkere koffie. Mijn lievelingskleur is geel en ik hou van rode wijn. Ik heb veel zin in dit avontuur bij PINK! en ik hoop op deze manier iets bij te kunnen dragen aan een wereld waar we veel minder destructief omgaan met de planeet en de mens niet meer als oppermachtig zien tegenover andere levende wezens.

Joel (hij//die)

Joel (hij//die)

(Co-)Voorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur en creëert een goede groepsdynamiek
Penningmeester | Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Hi! Ik ben Joel, 29 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miroya deel ik de voorzittersfunctie om zo een frisse en bonte toevoeging aan onze afdeling te geven! Wat mij zo ontzettend fascineert is de dierenwereld. Als mens lijken we het allemaal beter te weten terwijl wij zó veel van allerlei diersoorten kunnen leren. De aarde kent autorijdende orang-oetans en schildernde dolfijnen en toch gaan we ze behandelen als objecten zonder enkele waarde. Zijn we echt slimmer dan de rest? Een ding is zeker: Als mens maken we ons vaak het meest druk over een heleboel onbelangrijke en onatuurlijke zaken. En juist daarom wil ik me inzetten om bepaalde dingen weer ongedaan te maken waar mijn passie ligt: De modewereld en lhbti*-gerelateerde zaken.

Vacant

Vacant

Juniorvoorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur van Noord Nederland en creëert een goede groepsdynamiek

Heb je interesse om juniorvoorzitter te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken (onder functieomschrijvingen afdelingsbestuur – voorzitter). Juniorvoorzitters lopen in eerste instatie mee met het gehele afdelingsbestuur. Daardoor krijg je een breder inzicht op de verschillende taken en een gevoel voor de groepsdynamiek in het desbetreffende afdelingsbestuur. Je hoeft minder tijd te investeren dan de voorzitter. 

Bestuurslid X (X/X)

Bestuurslid X (X/X)

Bestuursfunctie | Omschrijving van de bestuursfunctie

Persoonlijke tekst 

–Dit kun je verwijderen nadat je het gelezen hebt! —

// Hoe werkt de popup? Volg de 3 stappen:

// 1. vergeet niet een naam voor de selector toe te voegen-> pop-up instellingen (tandwiel rechts beneden) -> geavanceerd -> advanced tab -> open by selector (vergeet de punt  voor de selector niet!)
Voorbeeld: .popupvoorzitter

// 2. activeer de selector op de “over mij” button op je template / afdelingspagina
-> op “over mij” klikken -> inhoud -> tekstbewerker -> “tekst” tab (staat naast “visueel”) -> de speciefke naam van de selector  naast “a class” tussen de haakjes zonder punt aanpassen.
Voorbeeld: […] a class=”popupvoorzitter”  […]

//3. Sla het direct op als template en geef de template een naam.