Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Inclusiviteitsquiz en discussie met Ines Kostic

juni 23 @ 7:00 pm - 9:00 pm

PINKlusiviteit trapt de start van hun commissie af met een quiz over inclusiviteit! De quiz zal, logischerwijs, jullie kennis testen op het gebied van inclusiviteit. Hierna gaan we in gesprek over de onderwerpen die aan bod zijn gekomen. Het event heeft een bijzondere gast: Ines Kostic! Ines is Statenlid in Noord-Holland en zet zich onder andere in voor duurzaamheid en diversiteit. Het doel van dit evenement is niet om met een vingertje te wijzen, maar zal op een luchtige manier meer inzicht geven in exclusie en inclusie. Daarnaast is het doel van dit event óók om te polsen op wat voor manier PINK! inclusiever zou kunnen. Suggesties voor onderwerpen voor in de quiz zijn ook welkom, die kun je mailen naar pinklusiviteit@pinkpolitiek.nl of via een pb sturen!
We gaan het hebben over Intersectionaliteit, seksisme, racisme, LHBTIQA+ en Neurodiversiteit. Dat zijn natuurlijk niet alle onderwerpen als het over inclusiviteit gaat, maar het is een klein beginnetje.
De zoomlink zullen we mailen, dus schrijf je in zodat je er bij kunt zijn! Hierbij de link naar het formulier om je aan te melden: https://www.pinkpolitiek.nl/aanmeldingsformulier-inclusiviteitsquiz/ 
Toegankelijkheid: Dit event zal plaatsvinden via Zoom en de voertaal is Nederlands. Heb je vragen over de toegankelijkheid of zijn er dingen die wij kunnen doen om het toegankelijker te maken? Stuur ons dan vooral een berichtje, we denken graag mee!

Gegevens

Datum:
juni 23
Tijd:
7:00 pm - 9:00 pm
Evenement Categorieën:
, , , ,

Organisator

PINKlusiviteit
E-mail:
pinklusiviteit@pinkpolitiek.nl