Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Flyeren en uit eten!

maart 16 @ 3:30 pm - 9:00 pm

Zaterdag 16 maart gaat PINK! Noord-Holland flyeren om te verkiezing van PvdD te steunen. We kunnen in Amsterdam en omgeving stemmen voor zowel de waterschappen als de Provinciale Verkiezingen, dus daarvoor gaan we flyeren. We verzamelen en flyeren bij de Albert Heijn en Deen op de Rijnstraat.

Hierna gaan we gezellig uit eten. Dit zullen we doen bij Maison-Pays-Bas, een organisatie die zich inzet voor ongedocumenteerde vluchtelingen. Zij organiseren regelmatig op zaterdag een etentje en daar gaan we met z’n allen naartoe! Dit is op de Voor meer informatie:
https://www.facebook.com/StichtingMaisonPaysBas/

En als laatste: de Plant Power Dance Party van PvdD! Hoe kun je beter de avond afsluiten dan met een feestje? Voor meer informaite, zie onderstaande link:
https://www.facebook.com/events/400724370734765/

Het is natuurlijk handig om te weten waarvoor je flyert, dus we raden aan om het verkiezingsprogramma door te lezen voordat je meekomt. Meer informatie over wat wel en niet te doen by flyeren? We kunnen je ook de presentatie van de trainingsavond van PvdD doorsturen. Stuur een mail, whatsapp bericht of bericht via messenger naar ons en dan zorgen we dat je er helemaal klaar voor bent.
ADRESSEN:
Flyeren: Rijnstraat 33 (AH/DEEN)
Restaurant: Hofmeyrstraat 67
Plant Power Dance Party: Nieuwezijds Kolk 25

Gegevens

Datum:
maart 16
Tijd:
3:30 pm - 9:00 pm
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/2505105982857659/

Organisator

Afdeling Noord-Holland
E-mail:
noord-holland@pinkpolitiek.nl
Website:
https://www.facebook.com/PinkNoordHolland

Locatie

Rijnstraat 33
Rijnstraat 33
Amsterdam, Noord-Holland 1078 PW Nederland
+ Google Maps