Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Flyeren en uit eten!

maart 16, 2019 @ 3:30 pm - 9:00 pm

Zaterdag 16 maart gaat PINK! Noord-Holland flyeren om te verkiezing van PvdD te steunen. We kunnen in Amsterdam en omgeving stemmen voor zowel de waterschappen als de Provinciale Verkiezingen, dus daarvoor gaan we flyeren. We verzamelen en flyeren bij de Albert Heijn en Deen op de Rijnstraat.

Hierna gaan we gezellig uit eten. Dit zullen we doen bij Maison-Pays-Bas, een organisatie die zich inzet voor ongedocumenteerde vluchtelingen. Zij organiseren regelmatig op zaterdag een etentje en daar gaan we met z’n allen naartoe! Dit is op de Voor meer informatie:
https://www.facebook.com/StichtingMaisonPaysBas/

En als laatste: de Plant Power Dance Party van PvdD! Hoe kun je beter de avond afsluiten dan met een feestje? Voor meer informaite, zie onderstaande link:
https://www.facebook.com/events/400724370734765/

Het is natuurlijk handig om te weten waarvoor je flyert, dus we raden aan om het verkiezingsprogramma door te lezen voordat je meekomt. Meer informatie over wat wel en niet te doen by flyeren? We kunnen je ook de presentatie van de trainingsavond van PvdD doorsturen. Stuur een mail, whatsapp bericht of bericht via messenger naar ons en dan zorgen we dat je er helemaal klaar voor bent.
ADRESSEN:
Flyeren: Rijnstraat 33 (AH/DEEN)
Restaurant: Hofmeyrstraat 67
Plant Power Dance Party: Nieuwezijds Kolk 25

Gegevens

Datum:
maart 16, 2019
Tijd:
3:30 pm - 9:00 pm
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
Site:
https://www.facebook.com/events/2505105982857659/

Organisator

Afdeling Noord-Holland
E-mail:
noord-holland@pinkpolitiek.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rijnstraat 33
Rijnstraat 33
Amsterdam, Noord-Holland 1078 PW Nederland
+ Google Maps
Vacant

Vacant

Bestuurslid pers en promo | Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site en is verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Heb je interesse om bestuurslid pers en promo te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid politiek | Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid acties | Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Esther (zij/haar)

Esther (zij/haar)

Secretaris | Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Ik ben Esther, ik ben 25 en woon samen met mijn partner en onze derpy chihuahua in Helpman (Groningen). Thuis hebben wij bijna 100 planten en staat het hele balkon vol met bakken met bijenbloempjes en kruiden. Op het moment ben ik bezig met een master geschiedenis, en vanaf september ga ik daar ook een master digital humanities bij doen. Ik hou me daarbinnen vooral bezig met de (on)duurzaamheid van digitale ontwikkelingen. Verder werk ik als barista en brand ik lekkere koffie. Mijn lievelingskleur is geel en ik hou van rode wijn. Ik heb veel zin in dit avontuur bij PINK! en ik hoop op deze manier iets bij te kunnen dragen aan een wereld waar we veel minder destructief omgaan met de planeet en de mens niet meer als oppermachtig zien tegenover andere levende wezens.

Joel (hij//die)

Joel (hij//die)

(Co-)Voorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur en creëert een goede groepsdynamiek
Penningmeester | Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Hi! Ik ben Joel, 29 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miroya deel ik de voorzittersfunctie om zo een frisse en bonte toevoeging aan onze afdeling te geven! Wat mij zo ontzettend fascineert is de dierenwereld. Als mens lijken we het allemaal beter te weten terwijl wij zó veel van allerlei diersoorten kunnen leren. De aarde kent autorijdende orang-oetans en schildernde dolfijnen en toch gaan we ze behandelen als objecten zonder enkele waarde. Zijn we echt slimmer dan de rest? Een ding is zeker: Als mens maken we ons vaak het meest druk over een heleboel onbelangrijke en onatuurlijke zaken. En juist daarom wil ik me inzetten om bepaalde dingen weer ongedaan te maken waar mijn passie ligt: De modewereld en lhbti*-gerelateerde zaken.

Vacant

Vacant

Juniorvoorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur van Noord Nederland en creëert een goede groepsdynamiek

Heb je interesse om juniorvoorzitter te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken (onder functieomschrijvingen afdelingsbestuur – voorzitter). Juniorvoorzitters lopen in eerste instatie mee met het gehele afdelingsbestuur. Daardoor krijg je een breder inzicht op de verschillende taken en een gevoel voor de groepsdynamiek in het desbetreffende afdelingsbestuur. Je hoeft minder tijd te investeren dan de voorzitter. 

Bestuurslid X (X/X)

Bestuurslid X (X/X)

Bestuursfunctie | Omschrijving van de bestuursfunctie

Persoonlijke tekst 

–Dit kun je verwijderen nadat je het gelezen hebt! —

// Hoe werkt de popup? Volg de 3 stappen:

// 1. vergeet niet een naam voor de selector toe te voegen-> pop-up instellingen (tandwiel rechts beneden) -> geavanceerd -> advanced tab -> open by selector (vergeet de punt  voor de selector niet!)
Voorbeeld: .popupvoorzitter

// 2. activeer de selector op de “over mij” button op je template / afdelingspagina
-> op “over mij” klikken -> inhoud -> tekstbewerker -> “tekst” tab (staat naast “visueel”) -> de speciefke naam van de selector  naast “a class” tussen de haakjes zonder punt aanpassen.
Voorbeeld: […] a class=”popupvoorzitter”  […]

//3. Sla het direct op als template en geef de template een naam.