Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

filmvertoning Gunda bij Domijnen in Sittard

augustus 3, 2021 @ 7:30 pm - 10:00 pm

Partij voor de Dieren Limburg organiseert: filmvertoning Gunda bij Domijnen in Sittard 🐽🐷
Eigenlijk draait ie al niet meer, maar speciaal voor ons maakt het Sittardse Filmhuis De Domijnen een uitzondering: Gunda. De documentaire van uitvoerend producer Joaquin Phoenix verhaalt over het leven van een zeug, haar biggen, twee koeien en eenpotige kip. Doordat de getoonde hoofdrolspelers allen overduidelijk in leven willen blijven, vormt de film een aanklacht tegen de bio-industrie.
Daarom wordt deze veelbekroonde film voor ons op dinsdagavond 3 augustus om 19u30 bij De Domijnen vertoond. Iedereen is daarbij welkom. De vertoning kost €9 p.p.
Let op: door de coronamaatregelen zijn er slechts 37 plekken beschikbaar. Om teleurstelling te voorkomen, is aanmelden verplicht. Wees er dus snel bij.
Aanmelden kan door een pm-berichtje te sturen via Facebook, door een mail te sturen naar partijvoordedieren@limburg.nl of via dit aanmeldformulier: https://limburg.partijvoordedieren.nl/agenda.
Aansluitend vindt er een borrel plaats. Gelieve bij de aanmelding ook aan te geven of u mee wilt naborrelen. Dan kunnen we bij het reserveren hier rekening mee houden met het aantal borrelaars.
Wij hopen jullie 3 augustus in Sittard te begroeten. Tot dan!

Gegevens

Datum:
augustus 3, 2021
Tijd:
7:30 pm - 10:00 pm
Evenement Categorieën:
,