Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De toekomst van jongeren na de Coronacrisis: Europa

juni 6 @ 3:00 pm - 5:00 pm

Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis? Wie draait er straks op voor de kosten die nu gemaakt worden? Kunnen we onze dagelijkse gewoonten veranderen in de toekomst? En hoe zou de toekomst na de coronacrisis er idealiter uit moeten komen te zien?
Heb jij je een van deze vragen ook al eens afgevraagd de afgelopen weken? We leven in een onzekere tijd. Toch willen wij ook verder durven kijken en opzoek gaan naar kansen. Samen met negen politieke jongerenorganisaties organiseren wij een onlinereeks over de toekomst na de coronacrisis. Wij gaan graag samen met jou kijken naar welke kansen in de huidige crisis naar voren komen voor de toekomst van jongeren.
Verschillende sectoren liggen stil of functioneren anders dan voorheen. Dat allemaal ten gevolge van een crisis die ons allemaal aangaat. Wekelijks gaan wij in gesprek met een ervaringsdeskundige of expert op gebied van het thema van die week! We gaan het gesprek aan over de toekomst van de economie, het onderwijs, de zorg, Europa en het klimaat.
PS: Het evenement vindt online plaats via Zoom en de spreektaal is Nederlands. Heb je vragen over de toegankelijkheid? Laat het ons weten!