Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Degens Kruisen: Onderwijs – Debatavond met JS, DWARS en JOVD!

februari 25, 2020 @ 8:00 pm - 11:59 pm

Binnenkort komt er in Groningen weer een heus debat! Samen met Jonge Socialisten Groningen, DWARS Groningen en JOVD Groningen gaan wij in debat. Het thema? Onderwijs!

Onderwijs is een essentieel onderdeel van de maatschappij, waar enorm veel meningen en visies over zijn. Het lerarentekort, schoolverlaters, bijzonder onderwijs, hoe gaan we daar allemaal mee om? Het antwoord op deze vraag gaan wij deze avond bespreken.

Het vind plaats op 25 Februari. De deuren gaan open om 20:00 uur, en we beginnen om 20:30. Het zal plaatsvinden op het gebouw van Jonge Socialisten. Het adres vind je beneden.

Hopelijk zien we je daar! Meer info vind je in het officiƫle Facebookevent.

—-

šŸ‡¬šŸ‡§ PLEASE NOTE: This event will be in Dutch, but non-Dutch speakers are still welcome to attend.

Soon, Groningen will host a brand new debate! Together with Jonge Socialisten Groningen, DWARS Groningen and JOVD Groningen, we will enter into debate. The subject? Education!

Education is an essential part of society, and around which a lot of different opinions and visions exist. The teacher shortage, people who leave school, particular education, how do we handle subjects like these? On this evening, those are the questions we will discuss.

The debate will take place on February 25th. The doors will open at 20:00, and we’ll start at 20:30. Jonge Socialisten will be hosting. You can find the address below.

Will we see you there? More info in the official Facebook event.

Gegevens

Datum:
februari 25, 2020
Tijd:
8:00 pm - 11:59 pm
Evenement Categorieƫn:
, , , ,
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://www.facebook.com/events/203698507490445/

Organisator

Afdeling Noord-Nederland

Locatie

Jonge Socialisten Groningen
Haddingestraat 10
Groningen, 9711KD
+ Google Maps
Vacant

Vacant

Bestuurslid pers en promo | Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site en is verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Heb je interesse om bestuurslid pers en promo te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid politiek | Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid acties | Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Esther (zij/haar)

Esther (zij/haar)

Secretaris | Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Ik ben Esther, ik ben 25 en woon samen met mijn partner en onze derpy chihuahua in Helpman (Groningen). Thuis hebben wij bijna 100 planten en staat het hele balkon vol met bakken met bijenbloempjes en kruiden. Op het moment ben ik bezig met een master geschiedenis, en vanaf september ga ik daar ook een master digital humanities bij doen. Ik hou me daarbinnen vooral bezig met de (on)duurzaamheid van digitale ontwikkelingen. Verder werk ik als barista en brand ik lekkere koffie. Mijn lievelingskleur is geel en ik hou van rode wijn. Ik heb veel zin in dit avontuur bij PINK! en ik hoop op deze manier iets bij te kunnen dragen aan een wereld waar we veel minder destructief omgaan met de planeet en de mens niet meer als oppermachtig zien tegenover andere levende wezens.

Joel (hij//die)

Joel (hij//die)

(Co-)Voorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur en creƫert een goede groepsdynamiek
Penningmeester | Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Hi! Ik ben Joel, 29 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miroya deel ik de voorzittersfunctie om zo een frisse en bonte toevoeging aan onze afdeling te geven! Wat mij zo ontzettend fascineert is de dierenwereld. Als mens lijken we het allemaal beter te weten terwijl wij zĆ³ veel van allerlei diersoorten kunnen leren. De aarde kent autorijdende orang-oetans en schildernde dolfijnen en toch gaan we ze behandelen als objecten zonder enkele waarde. Zijn we echt slimmer dan de rest? Een ding is zeker: Als mens maken we ons vaak het meest druk over een heleboel onbelangrijke en onatuurlijke zaken. En juist daarom wil ik me inzetten om bepaalde dingen weer ongedaan te maken waar mijn passie ligt: De modewereld en lhbti*-gerelateerde zaken.

Vacant

Vacant

Juniorvoorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur van Noord Nederland en creƫert een goede groepsdynamiek

Heb je interesse om juniorvoorzitter te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken (onder functieomschrijvingen afdelingsbestuur – voorzitter). Juniorvoorzitters lopen in eerste instatie mee met het gehele afdelingsbestuur. Daardoor krijg je een breder inzicht op de verschillende taken en een gevoel voor de groepsdynamiek in het desbetreffende afdelingsbestuur. Je hoeft minder tijd te investeren dan de voorzitter. 

Bestuurslid X (X/X)

Bestuurslid X (X/X)

Bestuursfunctie | Omschrijving van de bestuursfunctie

Persoonlijke tekst 

–Dit kun je verwijderen nadat je het gelezen hebt! —

// Hoe werkt de popup? Volg de 3 stappen:

// 1. vergeet niet een naam voor de selector toe te voegen-> pop-up instellingen (tandwiel rechts beneden) -> geavanceerd -> advanced tab -> open by selector (vergeet de punt  voor de selector niet!)
Voorbeeld: .popupvoorzitter

// 2. activeer de selector op de “over mij” button op je template / afdelingspagina
-> op “over mij” klikken -> inhoud -> tekstbewerker -> “tekst” tab (staat naast “visueel”) -> de speciefke naam van de selector  naast “a class” tussen de haakjes zonder punt aanpassen.
Voorbeeld: […] a class=”popupvoorzitter”  […]

//3. Sla het direct op als template en geef de template een naam.