Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Congres 2020

september 18, 2020 - september 19, 2020

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 september zal PINK! haar eerste congres in 2020 organiseren. Dit congres zal online decentraal plaatsvinden. Per afdeling zal er gelegenheid zijn om hier samen aan mee te doen.  Afwisselend informeel en formeel op de vrijdagavond, afsluitend met een leuke (afdelings-)activiteit. De tijden zijn nog niet precies bekend, hou de website in de gaten voor meer informatie!

De volgende middag volgt het formele gedeelte. Gedurende deze dag zullen de verkiezingen plaatsvinden en zullen ook de amendementen onder de loep genomen worden. Een goede nachtrust is dan ook aan te raden. Tussendoor zal een tweede gastspreker jullie energie(peil) een boost geven door het verschaffen van nieuwe inzichten voor een groen herstel. Momenteel staan er twee gastsprekers op de shortlist, binnenkort zullen we bekend maken wie ons op het congres zullen vergezellen.

Kosten
Gezien de vorm die het congres zal aannemen, zullen alle afdelingen de mogelijkheden hebben om hun eigen programma samen te stellen. Dit betreft de activiteiten als afdelingen en het organiseren van bijvoorbeeld een lunch en diner. Voor vragen over het budget kan contact worden opgenomen met het landelijk bestuur.

Programma
Het voorlopige programma biedt de gelegenheid voor het decentraal organiseren van activiteiten, zoals een pubquiz op de vrijdagavond. Daarnaast wordt er tijd vrijgemaakt voor een lunch op de zaterdagmiddag.

Groen herstel
Het thema voor ons congres zal groen herstel zijn. Wij hopen dat we jullie met dit congres frisse energie mee kunnen geven voor de strijd naar een diervriendelijke, gezonde, duurzame en rechtvaardige wereld.

Locatie en tijd
Beide dagen zullen decentraal plaatsvinden. We moedigen jullie aan om fysiek per afdeling bijeen te komen. De afdelingsbesturen regelen hiervoor een locatie. Naast het feit dat je offline makkelijker gebruik kan maken van je stemrecht, is het ook de perfecte gelegenheid om leden weer te zien en wellicht nieuwe vrienden te maken. Wij zijn er ons ook van bewust dat het offline bijwonen van het congres niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom zal PINK ernaar streven om het congres zowel online als offline wholesome en gezellig te maken. Daarnaast zal een lid uit de organisatie ervoor zorgen dat alle online opmerkingen en vragen beantwoord kunnen worden gedurende het congres, en zullen leden in staat gesteld worden om online gebruik te maken van hun stem(recht). Binnenkort zullen we de afdelingsbesturen voorzien van informatie betreffende het stemmen voor de amendementen en bestuurskandidaten.

Moties & amendementen
De deadline voor amendementen is acht dagen voor het congres. Moties mogen ook op het congres nog aangedragen worden. Dien ze zo vroeg mogelijk in, zodat de organisatie en de leden nog een kans krijgen om ze te lezen. Hetzelfde geldt voor vragen aan de nieuwe bestuursleden.

 

Gegevens

Begin:
september 18, 2020
Einde:
september 19, 2020
Evenement Categorieën:
, ,
Vacant

Vacant

Bestuurslid pers en promo | Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site en is verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Heb je interesse om bestuurslid pers en promo te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid politiek | Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid acties | Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Esther (zij/haar)

Esther (zij/haar)

Secretaris | Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Ik ben Esther, ik ben 25 en woon samen met mijn partner en onze derpy chihuahua in Helpman (Groningen). Thuis hebben wij bijna 100 planten en staat het hele balkon vol met bakken met bijenbloempjes en kruiden. Op het moment ben ik bezig met een master geschiedenis, en vanaf september ga ik daar ook een master digital humanities bij doen. Ik hou me daarbinnen vooral bezig met de (on)duurzaamheid van digitale ontwikkelingen. Verder werk ik als barista en brand ik lekkere koffie. Mijn lievelingskleur is geel en ik hou van rode wijn. Ik heb veel zin in dit avontuur bij PINK! en ik hoop op deze manier iets bij te kunnen dragen aan een wereld waar we veel minder destructief omgaan met de planeet en de mens niet meer als oppermachtig zien tegenover andere levende wezens.

Joel (hij//die)

Joel (hij//die)

(Co-)Voorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur en creëert een goede groepsdynamiek
Penningmeester | Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Hi! Ik ben Joel, 29 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miroya deel ik de voorzittersfunctie om zo een frisse en bonte toevoeging aan onze afdeling te geven! Wat mij zo ontzettend fascineert is de dierenwereld. Als mens lijken we het allemaal beter te weten terwijl wij zó veel van allerlei diersoorten kunnen leren. De aarde kent autorijdende orang-oetans en schildernde dolfijnen en toch gaan we ze behandelen als objecten zonder enkele waarde. Zijn we echt slimmer dan de rest? Een ding is zeker: Als mens maken we ons vaak het meest druk over een heleboel onbelangrijke en onatuurlijke zaken. En juist daarom wil ik me inzetten om bepaalde dingen weer ongedaan te maken waar mijn passie ligt: De modewereld en lhbti*-gerelateerde zaken.

Vacant

Vacant

Juniorvoorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur van Noord Nederland en creëert een goede groepsdynamiek

Heb je interesse om juniorvoorzitter te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken (onder functieomschrijvingen afdelingsbestuur – voorzitter). Juniorvoorzitters lopen in eerste instatie mee met het gehele afdelingsbestuur. Daardoor krijg je een breder inzicht op de verschillende taken en een gevoel voor de groepsdynamiek in het desbetreffende afdelingsbestuur. Je hoeft minder tijd te investeren dan de voorzitter. 

Bestuurslid X (X/X)

Bestuurslid X (X/X)

Bestuursfunctie | Omschrijving van de bestuursfunctie

Persoonlijke tekst 

–Dit kun je verwijderen nadat je het gelezen hebt! —

// Hoe werkt de popup? Volg de 3 stappen:

// 1. vergeet niet een naam voor de selector toe te voegen-> pop-up instellingen (tandwiel rechts beneden) -> geavanceerd -> advanced tab -> open by selector (vergeet de punt  voor de selector niet!)
Voorbeeld: .popupvoorzitter

// 2. activeer de selector op de “over mij” button op je template / afdelingspagina
-> op “over mij” klikken -> inhoud -> tekstbewerker -> “tekst” tab (staat naast “visueel”) -> de speciefke naam van de selector  naast “a class” tussen de haakjes zonder punt aanpassen.
Voorbeeld: […] a class=”popupvoorzitter”  […]

//3. Sla het direct op als template en geef de template een naam.