Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Congres 2020

september 18 - september 19

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 september zal PINK! haar eerste congres in 2020 organiseren. Dit congres zal online decentraal plaatsvinden. Per afdeling zal er gelegenheid zijn om hier samen aan mee te doen.  Afwisselend informeel en formeel op de vrijdagavond, afsluitend met een leuke (afdelings-)activiteit. De tijden zijn nog niet precies bekend, hou de website in de gaten voor meer informatie!

De volgende middag volgt het formele gedeelte. Gedurende deze dag zullen de verkiezingen plaatsvinden en zullen ook de amendementen onder de loep genomen worden. Een goede nachtrust is dan ook aan te raden. Tussendoor zal een tweede gastspreker jullie energie(peil) een boost geven door het verschaffen van nieuwe inzichten voor een groen herstel. Momenteel staan er twee gastsprekers op de shortlist, binnenkort zullen we bekend maken wie ons op het congres zullen vergezellen.

Kosten
Gezien de vorm die het congres zal aannemen, zullen alle afdelingen de mogelijkheden hebben om hun eigen programma samen te stellen. Dit betreft de activiteiten als afdelingen en het organiseren van bijvoorbeeld een lunch en diner. Voor vragen over het budget kan contact worden opgenomen met het landelijk bestuur.

Programma
Het voorlopige programma biedt de gelegenheid voor het decentraal organiseren van activiteiten, zoals een pubquiz op de vrijdagavond. Daarnaast wordt er tijd vrijgemaakt voor een lunch op de zaterdagmiddag.

Groen herstel
Het thema voor ons congres zal groen herstel zijn. Wij hopen dat we jullie met dit congres frisse energie mee kunnen geven voor de strijd naar een diervriendelijke, gezonde, duurzame en rechtvaardige wereld.

Locatie en tijd
Beide dagen zullen decentraal plaatsvinden. We moedigen jullie aan om fysiek per afdeling bijeen te komen. De afdelingsbesturen regelen hiervoor een locatie. Naast het feit dat je offline makkelijker gebruik kan maken van je stemrecht, is het ook de perfecte gelegenheid om leden weer te zien en wellicht nieuwe vrienden te maken. Wij zijn er ons ook van bewust dat het offline bijwonen van het congres niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom zal PINK ernaar streven om het congres zowel online als offline wholesome en gezellig te maken. Daarnaast zal een lid uit de organisatie ervoor zorgen dat alle online opmerkingen en vragen beantwoord kunnen worden gedurende het congres, en zullen leden in staat gesteld worden om online gebruik te maken van hun stem(recht). Binnenkort zullen we de afdelingsbesturen voorzien van informatie betreffende het stemmen voor de amendementen en bestuurskandidaten.

Moties & amendementen
De deadline voor amendementen is acht dagen voor het congres. Moties mogen ook op het congres nog aangedragen worden. Dien ze zo vroeg mogelijk in, zodat de organisatie en de leden nog een kans krijgen om ze te lezen. Hetzelfde geldt voor vragen aan de nieuwe bestuursleden.

 

Gegevens

Begin:
september 18
Einde:
september 19
Evenement Categorieën:
, ,