Beheerders

PINK! is op allerlei online platforms actief. Als je contact met ons wil opnemen in verband met iets dat wij via één van die platforms gedeeld hebben, kun je contact opnemen met de beheerder. Ook voor vragen, opmerkingen of suggesties kun je bij onze beheerders terecht. Dit zijn ook de mensen die vragen die gesteld worden via die media als eerste onder ogen zullen krijgen.

Hier staan alleen de beheerders van onze landelijke accounts. Regionale accounts worden door afdelingen zelf beheerd. Daarvoor kun je contact opnemen met het bestuurslid communicatie van de desbetreffende afdeling.

Website beheerder
   


De Website beheerder is verantwoordelijk voor onze website. Hij of zij zorgt ervoor dat informatie actueel is, en zorgt dat alle evenementen die gedeeld worden voldoende gedetailleerd beschreven worden.

YouTube beheerder
   


De YouTube beheerder is verantwoordelijk voor ons YouTube account, PINK!. Hij of zij maakt geuploade video's openbaar, en antwoordt op reacties volgens de richtlijnen van het social media protocol. Ook volgt en interpreteert hij/zij de statistieken over geplaatste video's om te proberen trends te herkennen.

Facebook beheerder
   


De Facebook beheerder is verantwoordelijk voor ons Facebookpagina, pinkpolitiek. Hij of zij plaatst berichten, volgens de richtlijnen van het social media protocol. Ook beantwoord hij/zij berichten of stelt een relevant bestuurslid hiervan op de hoogte. Ten slotte volgt en interpreteert hij/zij de statistieken over geplaatste berichten om te proberen trends te herkennen.

Twitter beheerder
   


De Twitter beheerder is verantwoordelijk voor ons Twitteracount, @pinkpolitiek. Hij of zij plaatst en deelt tweets, volgens de richtlijnen van het social media protocol. Ook beantwoord hij/zij berichten of stelt een relevant bestuurslid hiervan op de hoogte.

Instagram beheerder
   


De Instagram beheerder is verantwoordelijk voor ons Instagramaccount, pink.politiek. Hij of zij plaatst foto's en videos, volgens de richtlijnen van het social media protocol. Ook gaat hij/zij in op persoonlijke berichten of stelt een relevant bestuurslid hiervan op de hoogte.