De Nieuweledendag

Ben je nieuw lid, of ben je al een tijdje lid maar wil je de vereniging nu beter leren kennen en misschien actief worden? Dan is deze dag er voor jou. De nieuweledendag dient voor het versoepelen van de overgang tussen het inschrijven en het toetreden van een lid tot de actieve kern van PINK! Denk je dat je al wel weet wat voor rol jou zou passen? Dan kun je de vacatures bekijken. Maar je blijft welkom!

Indeling

Op de nieuweledendag laten we graag zoveel mogelijk actieve leden kort aan het woord, zodat zij het niet alleen de informatie, maar ook de enthousiasme kunnen delen die ze hebben voor hun afdeling of commissie. De lunch/snacks zijn plantaardig, en komt met het goede nieuws dat eten bij PINK! dat altijd is.

Er zijn ook genoeg actieve momenten, en willen we vooral ook ontdekken waar we jou een plekje kunnen geven! Om het echte PINK!-gevoel te beleven, kent elke nieuweledendag een moment waarin leden hun energie kunnen ontladen. De dag wordt afgesloten met een borrel zodat opgedane contacten direct kunnen worden gebruikt en enthousiaste leden de mogelijkheid hebben in gesprek te gaan met bestuursleden.

Het gaat om jou

De Nieuweledendag is voor alle leden die werk willen maken van hun idealen, maar nog niet precies weten hoe ze dat bij PINK! kunnen doen. Ook als je al langer lid bent en graag actiever wordt, maar niet goed weet hoe, ben je helemaal welkom bij deze leuke en inhoudelijke middag. Wij helpen jou graag de eerste stap te zetten: je zult meer leren over waar wij  voor staan, over wat je allemaal kan doen bij onze afdelingen en commissies en over hoe jij jezelf kan ontwikkelen!

Behalve dat je ons leert kennen en veel zult leren van de actievelingen die PINK! nu maken wat het is, willen wij ook jou leren kennen. We zijn enthousiast om met jou in gesprek te gaan, jouw ideeën te horen en samen te ontdekken hoe jij via PINK! een verschil kunt maken.

Waar?

In principe vindt de dag plaats in het flexkantoor in Amersfoort, maar we hebben ook mooie locaties beschikbaar in Amsterdam en Utrecht. Het belangrijkste voor ons is dat iedereen die wil komen die mogelijkheid ook heeft. Als een nieuwe ledendag samenvalt met het congres is de locatie hetzelfde als de congreslocatie.

Zolang de coronamaatregelen fysiek niet toelaten, vindt de dag online plaats.

Wanneer?

Dagen
Uren
Minuten

Er is vier keer per jaar een nieuweledendag. De volgende vindt plaats op 14 december 2022 op ons hoofdkantoor in Amersfoort, Stationsstraat 36a.

Aanmelden?

Stuur een email naar ons bestuurslid ledenbinding om je aan te melden via organisatie@pinkpolitiek.nl. Ook voor andere vragen over de nieuwe ledendag kun je naar dit adres mailen.

 

Impressie

Nieuweledendag september 2018

Contact

Voor al je vragen kun je terecht bij ons Bestuurslid Organisatie Miroya, door te e-mailen naar organisatie@pinkpolitiek.nl. Via dit mailadres kun je jezelf ook opgeven voor de nieuweledendag.