De Nieuweledendag

Ben je nieuw lid, of ben je al een tijdje lid maar wil je de vereniging nu beter leren kennen en misschien actief worden? Dan is deze dag er voor jou. De nieuweledendag dient voor het versoepelen van de overgang tussen het inschrijven en het toetreden van een lid tot de actieve kern van PINK! Denk je dat je al wel weet wat voor rol jou zou passen? Dan kun je de vacatures bekijken. Maar je blijft welkom!

Indeling

Op de nieuweledendag laten we graag zoveel mogelijk actieve leden kort aan het woord, zodat zij het niet alleen de informatie, maar ook de enthousiasme kunnen delen die ze hebben voor hun afdeling of commissie. De lunch/snacks zijn plantaardig, en komt met het goede nieuws dat eten bij PINK! dat altijd is.

Er zijn ook genoeg actieve momenten, en willen we vooral ook ontdekken waar we jou een plekje kunnen geven! Om het echte PINK!-gevoel te beleven, kent elke nieuweledendag een moment waarin leden hun energie kunnen ontladen. De dag wordt afgesloten met een borrel zodat opgedane contacten direct kunnen worden gebruikt en enthousiaste leden de mogelijkheid hebben in gesprek te gaan met bestuursleden.

Het gaat om jou

De Nieuweledendag is voor alle leden die werk willen maken van hun idealen, maar nog niet precies weten hoe ze dat bij PINK! kunnen doen. Ook als je al langer lid bent en graag actiever wordt, maar niet goed weet hoe, ben je helemaal welkom bij deze leuke en inhoudelijke middag. Wij helpen jou graag de eerste stap te zetten: je zult meer leren over waar wij  voor staan, over wat je allemaal kan doen bij onze afdelingen en commissies en over hoe jij jezelf kan ontwikkelen!

Behalve dat je ons leert kennen en veel zult leren van de actievelingen die PINK! nu maken wat het is, willen wij ook jou leren kennen. We zijn enthousiast om met jou in gesprek te gaan, jouw ideeën te horen en samen te ontdekken hoe jij via PINK! een verschil kunt maken.

Waar?

In principe vindt de dag plaats in het flexkantoor in Amersfoort, maar we hebben ook mooie locaties beschikbaar in Amsterdam en Utrecht. Het belangrijkste voor ons is dat iedereen die wil komen die mogelijkheid ook heeft. Als een nieuwe ledendag samenvalt met het congres is de locatie hetzelfde als de congreslocatie.

Zolang de coronamaatregelen fysiek niet toelaten, vindt de dag online plaats.

Wanneer?

Dagen
Uren
Minuten

Er is vier keer per jaar een nieuweledendag. De volgende vindt plaats op 14 december 2022 op ons hoofdkantoor in Amersfoort, Stationsstraat 36a.

Aanmelden?

Stuur een email naar ons bestuurslid ledenbinding om je aan te melden via organisatie@pinkpolitiek.nl. Ook voor andere vragen over de nieuwe ledendag kun je naar dit adres mailen.

 

Impressie

Nieuweledendag september 2018

Contact

Voor al je vragen kun je terecht bij ons Bestuurslid Organisatie Miroya, door te e-mailen naar organisatie@pinkpolitiek.nl. Via dit mailadres kun je jezelf ook opgeven voor de nieuweledendag.

Vacant

Vacant

Bestuurslid pers en promo | Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site en is verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Heb je interesse om bestuurslid pers en promo te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid politiek | Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid acties | Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Esther (zij/haar)

Esther (zij/haar)

Secretaris | Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Ik ben Esther, ik ben 25 en woon samen met mijn partner en onze derpy chihuahua in Helpman (Groningen). Thuis hebben wij bijna 100 planten en staat het hele balkon vol met bakken met bijenbloempjes en kruiden. Op het moment ben ik bezig met een master geschiedenis, en vanaf september ga ik daar ook een master digital humanities bij doen. Ik hou me daarbinnen vooral bezig met de (on)duurzaamheid van digitale ontwikkelingen. Verder werk ik als barista en brand ik lekkere koffie. Mijn lievelingskleur is geel en ik hou van rode wijn. Ik heb veel zin in dit avontuur bij PINK! en ik hoop op deze manier iets bij te kunnen dragen aan een wereld waar we veel minder destructief omgaan met de planeet en de mens niet meer als oppermachtig zien tegenover andere levende wezens.

Joel (hij//die)

Joel (hij//die)

(Co-)Voorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur en creëert een goede groepsdynamiek
Penningmeester | Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Hi! Ik ben Joel, 29 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miroya deel ik de voorzittersfunctie om zo een frisse en bonte toevoeging aan onze afdeling te geven! Wat mij zo ontzettend fascineert is de dierenwereld. Als mens lijken we het allemaal beter te weten terwijl wij zó veel van allerlei diersoorten kunnen leren. De aarde kent autorijdende orang-oetans en schildernde dolfijnen en toch gaan we ze behandelen als objecten zonder enkele waarde. Zijn we echt slimmer dan de rest? Een ding is zeker: Als mens maken we ons vaak het meest druk over een heleboel onbelangrijke en onatuurlijke zaken. En juist daarom wil ik me inzetten om bepaalde dingen weer ongedaan te maken waar mijn passie ligt: De modewereld en lhbti*-gerelateerde zaken.

Vacant

Vacant

Juniorvoorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur van Noord Nederland en creëert een goede groepsdynamiek

Heb je interesse om juniorvoorzitter te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken (onder functieomschrijvingen afdelingsbestuur – voorzitter). Juniorvoorzitters lopen in eerste instatie mee met het gehele afdelingsbestuur. Daardoor krijg je een breder inzicht op de verschillende taken en een gevoel voor de groepsdynamiek in het desbetreffende afdelingsbestuur. Je hoeft minder tijd te investeren dan de voorzitter. 

Bestuurslid X (X/X)

Bestuurslid X (X/X)

Bestuursfunctie | Omschrijving van de bestuursfunctie

Persoonlijke tekst 

–Dit kun je verwijderen nadat je het gelezen hebt! —

// Hoe werkt de popup? Volg de 3 stappen:

// 1. vergeet niet een naam voor de selector toe te voegen-> pop-up instellingen (tandwiel rechts beneden) -> geavanceerd -> advanced tab -> open by selector (vergeet de punt  voor de selector niet!)
Voorbeeld: .popupvoorzitter

// 2. activeer de selector op de “over mij” button op je template / afdelingspagina
-> op “over mij” klikken -> inhoud -> tekstbewerker -> “tekst” tab (staat naast “visueel”) -> de speciefke naam van de selector  naast “a class” tussen de haakjes zonder punt aanpassen.
Voorbeeld: […] a class=”popupvoorzitter”  […]

//3. Sla het direct op als template en geef de template een naam.