Het productieteam

Het productieteam is verantwoordelijk voor het YouTube-kanaal van PINK!. Hier plaatsen wij niet alleen videoverslagen en sfeerimpressies van onze activiteiten, maar ook losse interviews, politieke analyses en andere filmprojecten.

Het maken van video’s is een boeiend proces waar veel verschillende vaardigheden bij komen kijken. Het productieteam is daarom altijd op zoek naar een verscheidenheid aan vrijwilligers, en traint leden graag om van waarde te kunnen zijn in het leveren van kwalitatief sterke video’s.

Voorbeeld

Noah Dull, destijds bestuurskandidaat, kon niet aanwezig zijn op de algemene vergadering waar de stemming plaatsvond. Door het productieteam kon hij zich desondanks voorstellen aan de leden.

Projecten

Het productieteam heeft verschillende projecten lopen, waarbij er ruimte is voor nieuwe leden om mee te draaien of om er zelfstandig mee aan de slag te gaan.

Ook de Redactie valt onder het Productieteam. Lees hier meer over deze subcommissie.
De redactie van PINK! ontfermt zich over het ledentijdschrift, de Brul!. De Brul! is een tijdschrift voor en door PINK!’ers dat vier keer per jaar verschijnt. Het doel is om te informeren, inspireren en om simpelweg een lach op je gezicht te toveren.

Videoverslagen

Onze afdelingen, werkgroepen en commissies organiseren vaak boeiende of gezellige activiteiten. Veel daarvan hebben een boodschap die het vastleggen waard is. Hiervoor zijn videografen in de regio nodig, en editors die vanuit thuis de fragmenten omvormen tot een aansprekend geheel.

De Klaagmuur

De klaagmuur is een revolutionair concept, waarbij twee leden van PINK! voor een muur (en achter een tafel) zitten om een filmfragment te analyseren waarin een onderwerp aan bod komt dat raakt aan onze visie op de wereld.

De Klaagmuur verschijnt eens per maand, en wordt in principe opgenomen in Amersfoort op de eerste zondag van de maand.

Interviews

Onze beweging zit vol met fascinerende denkers, boeiende sprekers en daadkrachtige activisten. Wij willen hen een platform bieden om hun boodschap uit te dragen, en interviews bieden een uitstekende manier om dat te doen. 

Doe mee!

We zien ons productieteam graag nog actiever worden. Enerzijds omdat we vanzelfsprekend dol zijn op ongelimiteerde groei, anderzijds omdat we ieder lid een podium willen bieden. Daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiastelingen, van scriptschrijvers tot editors. Ben jij dat, of heb je dat potentieel? Stuur dan een mail naar communicatie@pinkpolitiek.nl om ons te laten weten wat jij zou willen betekenen.

Vacant

Vacant

Bestuurslid pers en promo | Beheert social media en pagina's van de afdeling op de site en is verantwoordelijk voor bekendheid in de regio en ledenwerving

Heb je interesse om bestuurslid pers en promo te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid politiek | Contactpersoon voor andere PJOs en fracties van de PvdD

Heb je interesse om bestuurslid politiek te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Vacant

Vacant

Bestuurslid acties | Zorgt voor voldoende activiteiten die van waarde zijn voor leden

Heb je interesse om bestuurslid acties te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken.

Esther (zij/haar)

Esther (zij/haar)

Secretaris | Beheert de afdelingsmail en zorgt voor procedurele zaken

Ik ben Esther, ik ben 25 en woon samen met mijn partner en onze derpy chihuahua in Helpman (Groningen). Thuis hebben wij bijna 100 planten en staat het hele balkon vol met bakken met bijenbloempjes en kruiden. Op het moment ben ik bezig met een master geschiedenis, en vanaf september ga ik daar ook een master digital humanities bij doen. Ik hou me daarbinnen vooral bezig met de (on)duurzaamheid van digitale ontwikkelingen. Verder werk ik als barista en brand ik lekkere koffie. Mijn lievelingskleur is geel en ik hou van rode wijn. Ik heb veel zin in dit avontuur bij PINK! en ik hoop op deze manier iets bij te kunnen dragen aan een wereld waar we veel minder destructief omgaan met de planeet en de mens niet meer als oppermachtig zien tegenover andere levende wezens.

Joel (hij//die)

Joel (hij//die)

(Co-)Voorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur en creëert een goede groepsdynamiek
Penningmeester | Zorgt dat de begroting goed wordt benut en handelt declaraties af

Hi! Ik ben Joel, 29 jaar en studeer International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miroya deel ik de voorzittersfunctie om zo een frisse en bonte toevoeging aan onze afdeling te geven! Wat mij zo ontzettend fascineert is de dierenwereld. Als mens lijken we het allemaal beter te weten terwijl wij zó veel van allerlei diersoorten kunnen leren. De aarde kent autorijdende orang-oetans en schildernde dolfijnen en toch gaan we ze behandelen als objecten zonder enkele waarde. Zijn we echt slimmer dan de rest? Een ding is zeker: Als mens maken we ons vaak het meest druk over een heleboel onbelangrijke en onatuurlijke zaken. En juist daarom wil ik me inzetten om bepaalde dingen weer ongedaan te maken waar mijn passie ligt: De modewereld en lhbti*-gerelateerde zaken.

Vacant

Vacant

Juniorvoorzitter | Beheert toezicht binnen het bestuur van Noord Nederland en creëert een goede groepsdynamiek

Heb je interesse om juniorvoorzitter te worden? Mail dan naar noord-nederland@pinkpolitiek.nl, of bekijk eerst de functieomschrijving door op de afbeelding te klikken (onder functieomschrijvingen afdelingsbestuur – voorzitter). Juniorvoorzitters lopen in eerste instatie mee met het gehele afdelingsbestuur. Daardoor krijg je een breder inzicht op de verschillende taken en een gevoel voor de groepsdynamiek in het desbetreffende afdelingsbestuur. Je hoeft minder tijd te investeren dan de voorzitter. 

Bestuurslid X (X/X)

Bestuurslid X (X/X)

Bestuursfunctie | Omschrijving van de bestuursfunctie

Persoonlijke tekst 

–Dit kun je verwijderen nadat je het gelezen hebt! —

// Hoe werkt de popup? Volg de 3 stappen:

// 1. vergeet niet een naam voor de selector toe te voegen-> pop-up instellingen (tandwiel rechts beneden) -> geavanceerd -> advanced tab -> open by selector (vergeet de punt  voor de selector niet!)
Voorbeeld: .popupvoorzitter

// 2. activeer de selector op de “over mij” button op je template / afdelingspagina
-> op “over mij” klikken -> inhoud -> tekstbewerker -> “tekst” tab (staat naast “visueel”) -> de speciefke naam van de selector  naast “a class” tussen de haakjes zonder punt aanpassen.
Voorbeeld: […] a class=”popupvoorzitter”  […]

//3. Sla het direct op als template en geef de template een naam.