Het productieteam

Het productieteam is verantwoordelijk voor het YouTube-kanaal van PINK!. Hier plaatsen wij niet alleen videoverslagen en sfeerimpressies van onze activiteiten, maar ook losse interviews, politieke analyses en andere filmprojecten.

Het maken van video’s is een boeiend proces waar veel verschillende vaardigheden bij komen kijken. Het productieteam is daarom altijd op zoek naar een verscheidenheid aan vrijwilligers, en traint leden graag om van waarde te kunnen zijn in het leveren van kwalitatief sterke video’s.

Voorbeeld

Noah Dull, destijds bestuurskandidaat, kon niet aanwezig zijn op de algemene vergadering waar de stemming plaatsvond. Door het productieteam kon hij zich desondanks voorstellen aan de leden.

Projecten

Het productieteam heeft verschillende projecten lopen, waarbij er ruimte is voor nieuwe leden om mee te draaien of om er zelfstandig mee aan de slag te gaan.

Ook de Redactie valt onder het Productieteam. Lees hier meer over deze subcommissie.
De redactie van PINK! ontfermt zich over het ledentijdschrift, de Brul!. De Brul! is een tijdschrift voor en door PINK!’ers dat vier keer per jaar verschijnt. Het doel is om te informeren, inspireren en om simpelweg een lach op je gezicht te toveren.

Videoverslagen

Onze afdelingen, werkgroepen en commissies organiseren vaak boeiende of gezellige activiteiten. Veel daarvan hebben een boodschap die het vastleggen waard is. Hiervoor zijn videografen in de regio nodig, en editors die vanuit thuis de fragmenten omvormen tot een aansprekend geheel.

De Klaagmuur

De klaagmuur is een revolutionair concept, waarbij twee leden van PINK! voor een muur (en achter een tafel) zitten om een filmfragment te analyseren waarin een onderwerp aan bod komt dat raakt aan onze visie op de wereld.

De Klaagmuur verschijnt eens per maand, en wordt in principe opgenomen in Amersfoort op de eerste zondag van de maand.

Interviews

Onze beweging zit vol met fascinerende denkers, boeiende sprekers en daadkrachtige activisten. Wij willen hen een platform bieden om hun boodschap uit te dragen, en interviews bieden een uitstekende manier om dat te doen. 

Doe mee!

We zien ons productieteam graag nog actiever worden. Enerzijds omdat we vanzelfsprekend dol zijn op ongelimiteerde groei, anderzijds omdat we ieder lid een podium willen bieden. Daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiastelingen, van scriptschrijvers tot editors. Ben jij dat, of heb je dat potentieel? Stuur dan een mail naar communicatie@pinkpolitiek.nl om ons te laten weten wat jij zou willen betekenen.